香港快意討論區's Archiver

Simon 發表於 2012-2-1 00:47

Race preparation

為左應付二月棻鳥級比賽, 星期三特別訓練. 我下午三點入去.

bobby 發表於 2012-2-1 09:49

有無咁勁

Simon 發表於 2012-2-28 10:31

頂吖!尋日阿奇set左我架車, 嘩, 乜race mode嘅反應咁快架?!! 好q難揸, 不過覺得快左同定左, 只係好似神經過敏咁, 個回旋半徑好似個一蚊銀咁細. 一扭軚就即刻180! 手指都跟唔切.

卒之.....撞狗散埋.

ka716 發表於 2012-2-28 12:59

我真係唔知咩叫racing mode....我只係張四号房A組車手jockey Fu架T3嘅setting copy過你架車度啫...

Simon 發表於 2012-2-28 14:46

唉... 試問我身手又點可以及得上A組車手吖. 都係要由低練起, set到個車尾唔甩就會好d架喇. 到而家我都唔係太明點可以控制架車個尾.

ka716 發表於 2012-2-28 17:38

[i=s] 本帖最後由 ka716 於 2012-2-28 17:39 編輯 [/i]

唉....你係組裝問題導致行走不良呀....完全唔関setting事呀!

ka716 發表於 2012-2-29 14:03

[i=s] 本帖最後由 ka716 於 2012-2-29 15:59 編輯 [/i]

simon....尋晚足足用咗四粒鐘幫你執番架2011 T3 再經由有TRC神之手指稱號嘅ray ray親身測試並做出20秒4 A組成績...我相信20秒4嘅成績巳經可以代表你架T 3一切正常,唯神之手於試車後表示轉向系統仍然存在虛位問題,但因本人當時並沒有2011 T3組裝說明書所以未能為即時解決轉向虛位問題。
   又因是次simon 2011T 3修服行動関係,各位四號房房友如發現各下之X ray T3 後備零件或車上零件不翼而飛...請即與simon聯絡....多謝合作

Simon 發表於 2012-2-29 14:08

多謝大家支持, 非常感激.
要咩零件請通知小弟.
早餐我嘅.

古惑強 發表於 2012-2-29 14:50

真係成隊專業廠隊咁濟! 堅!{:4_129:}

ka716 發表於 2012-2-29 15:58

洗乜講...我哋要全A...[quote]真係成隊專業廠隊咁濟! 堅!
[size=2][color=#999999]古惑強 發表於 2012-2-29 14:50[/color] [url=http://forum.hkfiatclub.com/redirect.php?goto=findpost&pid=48126&ptid=5134][img]http://forum.hkfiatclub.com/images/common/back.gif[/img][/url][/size][/quote]

Simon 發表於 2012-3-3 00:22

太好喇. 終於做到23-24秒. 奇{:4_129:}

頁: [1]