返回列表 發帖
我要7點幾先得
你買咩呀?

一係唔買, 一買就要由零開始才是體驗X-ray的感受.
Zac, 二手同新對你來說梗係無分別, 因為你都唔會砌嘅.
逢星期日...糕-糕-糕.

X ray

Zac, 二手同新對你來說梗係無分別, 因為你都唔會砌嘅.
係呀,有破壞冇建設嘛

- 發送自我的 iPhone 大板凳應用

Zac, 二手同新對你來說梗係無分別, 因為你都唔會砌嘅. ...
Simon 發表於 2011-5-30 12:18

咁西門你幾時行動?

回復 21# 佐治仔

陪Simon買X-ray

回復  佐治仔

陪Simon買X-ray
flywing 發表於 2011-5-30 12:47

我明X-ray無人玩又無咩零件supply, 但....
快意俱樂部就係咁.. 我地玩d人地唔玩嘅野, 講d人地唔講嘅理論, 而自得其樂. 所以, 對呢隻野我好有興趣.
跟大圍有跟大圍玩, 但又同時玩d刁鑽野, 我最like. 不過, 係個人窮西無錢咁..

快意人嘅執著

快意俱樂部就係咁.. 我地玩d人地唔玩嘅野, 講d人地唔講嘅理論,  ...
Simon 發表於 2011-5-30 15:50

快意俱樂部就係咁.. 我地玩d人地唔玩嘅野, 講d人地唔講嘅理論,  ...
Simon 發表於 2011-5-30 15:50

你啱, 咁不如買支靚控先 , 睇下架 TT01 可唔可以起死回生 ?

我覺得w ray 既行動可以既
賣返出去又值錢
隊長要對d專業既野先提得起興趣
何況全部錢加埋,都未夠佢換套全新避震

咁唔好等喇, 今日就GoGoGo...星期5出車啦!!

咁唔好等喇, 今日就GoGoGo...星期5出車啦!!
greenbug 發表於 2011-5-30 16:51

Talk with my friend today , He bought T3 2011 3 month ago ...HKD 3180
But the parts very Fxckxxx expensive ...... and the plastic shock and original ball diff.  MUST change ....

With a good remote and good servo, we are looking at 4K here.

http://www.teamxray.com/teamxray ... Parts%20-%20T3%B411
佢D零件都好有型咁, 有不同castor的頭hub, 又有不同toe的尾hub..

不過麻煩有在RC mart唔係好多佢嘅件, 要搵間舖頭support齊件先得.
Ray ray, 你個friend在那裡買架Xray呢?

我都覺得唔好擺咁多錢落架TT01到,我架Sakura S都係壞咩換咩算,揸得好啲就換架好嘅.

匡湖十二少你洗鬼等遲d咩...你手車咁鬼快應該即刻換車啦...
我都覺得唔好擺咁多錢落架TT01到,我架Sakura S都係壞咩換咩算,揸得好啲就換架好嘅. ...
flywing 發表於 2011-5-31 11:46

匡湖十二少你洗鬼等遲d咩...你手車咁鬼快應該即刻換車啦...
ka716 發表於 2011-5-31 13:38

佢唔好買住
如果唔係我地又會跟佢買架啦
其實最快買果個可能係你

ka716 發表於 2011-5-31 13:38

快條毛,後面長期頂住一喳車...