返回列表 發帖
Look like a bravo with some angle lines. not a big change to your fleet.
逢星期日...糕-糕-糕.

油價紀錄

又想杜我升仙!  但又好吸引!

我估 Letsrock 定力好過你啦。仲記你落毒毒人,自己賴野先。

- 發送自我的 iPhone 大板凳應用

回復 513# AbarthJoe

定力同 bank balance 係相反。

唉! 真係好很吸引!  以後仲唔使受油魘氣添!

我估 Letsrock 定力好過你啦。仲記你落毒毒人,自己賴野先。

- 發送自我的 iPhone  ...
AbarthJoe 發表於 2012-3-16 13:31

小你咩!  使唔使寫到咁白呀!

油價紀錄

小你咩!  使唔使寫到咁白呀!

小弟文筆差,鎖你。我當你係偶像至真!

- 發送自我的 iPhone 大板凳應用

由今日起中石化累積入$1000可以有$300優惠券
即係有成七六折,好似好鬼抵

回落, 但繼續比油魔hub!
OIL ($/bbl)
PRICE*        CHANGE        % CHANGE        TIME
Nymex Crude Future        105.27        -2.06        -1.92%        09:48
Dated Brent Spot        124.83        -1.16        -0.92%        10:00
WTI Cushing Spot        105.54        -1.79        -1.67%        09:16

Simon 發表於 2012-3-24 11:57

知唔知果$300優惠券有冇乜野限制!

Wah.... 一知力奇中毒,油價急跌?!
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

係喎, 正正係10點鐘嘅事...

多請澄清!

淨係比超級油, 冇乜SO 喎!

釘穚!

兩間油公司宣布減油價,加德士及中石化分別 在下午3時及5時起減油價。兩間公司減幅一 樣,同樣減每公升減0.15元,新價分別為每公 升17.23元及18.17元。

This will only last for a couple of days.

This will only last for a couple of days.
letsrock 發表於 2012-4-13 22:37

So P.K.!  

唉..比油魔揸住個袋就係咁架喇.