返回列表 發帖

好險...

尋晚發現匙瞻有虛位.大燈又冇埋.郁下個虛位又有番.於是拆黎諗住冼一洗佢.好彩發現條線燒到見哂芯.插都溶哂.幾乎火燭...仲有一條線求其T左去另一條線上.膠布都冇包番...都唔知d仆街點解會懶成咁
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

又整爛車

好險...

嘩!差啲又火燒蟠桃。好彩你醒目。

- Sent from iPhone

又整爛車
佐治仔 發表於 2011-11-14 11:22
係架車爛左我發現到呀死佬

嘩!差啲又火燒蟠桃。好彩你醒目。

- Sent from iPhone
AbarthJoe 發表於 2011-11-14 12:06

其實可能係架車想自殘

其實可能係架車想自殘
佐治仔 發表於 2011-11-14 13:15

遇人不淑, 寧願自殘也不願再受辱!  阿扁,  你好好反醒一下!

阿扁,  你好好反醒一下!
古惑強 發表於 2011-11-14 15:38

哦...下次先!

哦...下次先!
陳水扁 發表於 2011-11-14 19:02

吓?   下次? ............. 仲有下次?  

吓?   下次? ............. 仲有下次?
古惑強 發表於 2011-11-14 23:49

你慌無, 佢次次都有新奇刺激大發現架啦.

Punto GT都好興漏軚油著火呢...
逢星期日...糕-糕-糕.

回復 11# Simon

我架一路都有漏...油壺落軑尺果條膠喉。

前車可鑑, 小心為上, 祝君好運, 既然一不離二, 二不離三亦理所當然.
逢星期日...糕-糕-糕.

回復 13# Simon

小心為上 x 2.

回復 1# 陳水扁

TOO.............BAD

回復  陳水扁

TOO.............BAD
paul 發表於 2011-11-15 20:18

Too bad ........... it wasn't successful!

換左個插頂住檔先. 著左車幾分鐘都冇再發滾. 不過發現成揪線左飛右飛. 好Q多駁口
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

電線老化起Ω?

應該只係個插接觸不良. 但d線就唔知點解亂咁飛