標題: 唔係廢話, 快d睇 [打印本頁]

作者: Simon    時間: 2010-6-8 13:57     標題: 唔係廢話, 快d睇

希望這一個訊息可以比到每一個入黎的人看見.

因了解到可能有或將會有層壓式傳銷人員在會內運作, 因為涉及大家辛苦的血汗錢, 所以不得不正視.

傳銷這種營商手法令我十分反感, 所以希望任何傳銷人員公爵侯爵伯爵子爵男爵....唔好在快意車會內找商機.

就算你認為是為我們好而給我們發達的機會, 那多謝你們的好意, 似乎我的會仔受不起, 請往別處開飯吧.

謝謝.

會長上
作者: PuntoPatrick    時間: 2010-6-8 14:04

作者: 古惑強    時間: 2010-6-8 14:12

作者: fiatkid    時間: 2010-6-8 14:15

作者: marcus    時間: 2010-6-8 14:17

作者: Eric    時間: 2010-6-8 14:20

唔好阻我發達.
作者: ka716    時間: 2010-6-8 20:02

朋友回頭是岸吧...
作者: letsrock    時間: 2010-6-8 21:50

作者: puntoarvin    時間: 2010-6-8 21:52

作者: 古惑強    時間: 2010-6-8 22:15

官人我要!
作者: greenbug    時間: 2010-6-8 23:18

作者: ka716    時間: 2010-6-8 23:43

我想死...廢話連編
http://www.youtube.com/watch?v=869DqCsUSpc
作者: peterkoon    時間: 2010-6-8 23:45

回復 11# 古惑強

SORRY 我係唔會俾你嫁!
作者: ka716    時間: 2010-6-8 23:45

http://www.youtube.com/watch?v=WOBX_0ittjc
作者: AbarthJoe    時間: 2010-6-9 00:03

ka716 發表於 2010-6-8 23:45

如果想成功, 就咁易會成功?
如果佢想飛, 係咪會飛得起?
上到天台, 試飛... 必死無疑!  咪玩啦!!!
作者: letsrock    時間: 2010-6-9 06:06

回復 11# 古惑強

You need to use the "Indian Magic Oil" already?
作者: 古惑強    時間: 2010-6-9 13:46

神油好、神油妙,神油呱呱叫!
作者: letsrock    時間: 2010-6-9 14:17

神油呱呱叫!
古惑強 發表於 2010-6-9 13:46

I think by using 神油, its should be you making the other person呱呱叫....
作者: 古惑強    時間: 2010-6-9 19:21

典解 off-topic 得咁誇張架!
作者: AbarthJoe    時間: 2010-6-9 23:28

典解 off-topic 得咁誇張架!
古惑強 發表於 2010-6-9 19:21

又係喎,明明係一個嚴正聲明.但係,新仔入到黎... 都唔知你地攪乜鬼,講講下以為神油 MLM, 一陣仲問教主入左會係咪有 神油 Discount tim
作者: letsrock    時間: 2010-6-29 17:16

" 小本创业, 最佳首选-巧乐红酒茗茶"

Such post has been hitting many forums in HKG recently.   Wonder if it belongs to the same group of ppl.....
作者: ka716    時間: 2010-6-30 22:29

" 小本创业, 最佳首选-巧乐红酒茗茶"

Such post has been hitting many forums in HKG recently.   Wonder ...
letsrock 發表於 2010-6-29 17:16

香港地貪心而又不自量力的人多的是.....
作者: Simon    時間: 2011-1-1 08:23

新member要避免有損失, 一定要睇一睇呢個post.

歡迎光臨 香港快意討論區 (http://forum.hkfiatclub.com/) Powered by Discuz! 7.2