標題: Hobbywing [打印本頁]

作者: Simon    時間: 2011-6-20 21:59     標題: Hobbywing

個35W辣雞唔夠火力, 焊唔埋D線.
作者: 古惑強    時間: 2011-6-20 22:00

作者: 佐治仔    時間: 2011-6-21 00:14

鍵全幫到你
作者: TheBlackCoupe    時間: 2011-6-21 10:04     標題: 回覆: Hobbywing

作者: AbarthJoe    時間: 2011-6-21 10:29     標題: Hobbywing

35 watt 真係窄窄地。

- Sent from iPhone
作者: TheBlackCoupe    時間: 2011-6-21 12:17     標題: 回覆: Hobbywing

作者: Simon    時間: 2011-6-25 09:51

慢車枱面run in, set好左, 奇奇地.
無後波, 30%油門時電變風扇唔行, 再行多5分鐘仲燒Q埋. Poop!
作者: 古惑強    時間: 2011-6-25 09:59

妖!
作者: ka716    時間: 2011-6-25 11:43

首頷隻120A係咪已經比你用辣雞辣壞咗喇
作者: Simon    時間: 2011-6-25 12:25

以為尋日成功保住架車無撞爛野可以唔駛去找廣華andy...點知今日都係要一去.
作者: AbarthJoe    時間: 2011-6-25 13:54

好彩 HW 有保用咋.

保修詳情 -> 售后服务

8.6 好盈科技有限公司售后服务中心地址:
         深圳市 龙岗区 布澜路 上李朗村 科伦特工业园3栋4楼
         联系人: 许小姐
         联系电话: 0755-89507108(直线), 0755-89507122转801
         QQ:   1213095781
         E-MAIL:  cs@hobbywing.com

另有 C Hing 自己寄去整, 小心唔好比模型舖 昆9你 喎.
http://bbs.rc-evo.com/forum.php? ... 5&fromuid=30018
作者: romeochris    時間: 2011-6-25 18:40

Simon,我睇唔關你事,剛在Andy 店聽到有另一個沒客人同你case一樣,聽說要等一到三個月!!可能近期的120A QC 有問題!
作者: flywing    時間: 2011-6-25 18:48

嗰個客會唔會就係Simon?
作者: Simon    時間: 2011-6-25 18:54

好囉,還我清白。個死人頭,係咁話我d線焊得唔好,而另一條粉丙,就話我run in時梗係空轉佢。我真係屌佢呀,識run in又點會空轉勁fer呀,真係典型服務質素零的店員。
作者: romeochris    時間: 2011-6-25 19:13

Flywing,  Andy不是講Simon, 是另一個客人在現場。我睇佢來了幾次都是得個吉!算吧...LRP在呼叫你! hahaha...
作者: romeochris    時間: 2011-6-25 19:16

好囉,還我清白。個死人頭,係咁話我d線焊得唔好,而另一條粉丙,就話我run in時梗係空轉佢。我真係屌佢呀 ...
Simon 發表於 2011-6-25 18:54

同Andy識左十狗幾年,佢一向都係咁...但尐人又要幫佢買野,你吹佢唔漲! haha... 可能同佢識得耐,又無o禁寸我
作者: bobby    時間: 2011-6-25 19:25

你架T3 唔係要等幾個月先出埸ma...........u
作者: romeochris    時間: 2011-6-25 19:42

你地估o下佢同個客講笑o禁講左句乜 我睇當時選擇HW ESC係個客自己要求的,如果唔係無奶油佢咁吋佢...
作者: Simon    時間: 2011-6-25 23:11

佢一定係有料先可以寸, 我都好明白, 不過, 唉... 可唔可以先check下D野先呢?
不過, 我都明一個舖面都好難搞. 白痴, 惡棍, 無賴日日都好多.
但係真真激氣.
作者: romeochris    時間: 2011-6-25 23:21

佢同果個客講," 鬼叫你買大陸野(brand),底撚死"
作者: Simon    時間: 2011-6-25 23:22

又啱喎.
作者: AbarthJoe    時間: 2011-6-25 23:27

你要明白,RC product 咁多年黎,都係無咩 warranty / after sales service.  啲舖頭都係用緊佢地咁多年黎對客既一貫態度!

好盈官方提供 240 日保修,我覺得係一個新突破。
算把啦,自己寄上去深圳整好過。 講多都口臭,做乜要求人。
作者: bobby    時間: 2011-6-27 09:54

http://bbs.rc-evo.com/forum.php? ... &extra=page%3D1

Pls pay attention on the reply relating the hobby wing motor

"補充寄回好盈一星期已收到"
作者: Simon    時間: 2011-7-18 23:16

http://www.hobbywing.com/NewsInfo.asp?id=111
有假野.
作者: romeochris    時間: 2011-7-18 23:41

有假野.
Simon 發表於 2011-7-18 23:16

Which one is urs? Real or Fake?
作者: Simon    時間: 2011-7-18 23:51

梗係假架啦. 唔通係我整壞喇喎?!舊野一用就收皮.. 真係吖! 怒爆!
作者: romeochris    時間: 2011-7-19 13:40

咁寄去HW都唔會攪啦! ...SHIT!
作者: greenbug    時間: 2011-7-19 14:26

回復 27# Simon

你係Andy度買架???
作者: letsrock    時間: 2011-7-19 15:23

回復 29# greenbug

x2?
作者: AbarthJoe    時間: 2011-7-19 17:06

回復 30# letsrock

x3 ?
作者: Simon    時間: 2011-7-19 17:37

唔知真定假, 有証書喎. 不過andy又唔會賣假野. 我唸假野應該係tobao先有.
作者: Simon    時間: 2011-7-27 20:59

整好. SF送貨$36.
作者: Simon    時間: 2011-8-16 07:30

請問如果要upgrade到turbo, 係咪要個program card + USB cable插腦?
作者: romeochris    時間: 2011-8-16 08:50

USB to program box, ESC to program box as well. Of course pc is needed

歡迎光臨 香港快意討論區 (http://forum.hkfiatclub.com/) Powered by Discuz! 7.2