標題: 路車賽咩 [打印本頁]

作者: Simon    時間: 2011-12-19 07:37     標題: 路車賽咩

頂佢呀, 尋晚十二點幾屯公返屋企時, 到深井遇上一群戰車.
當中有架Z33, 幾架SW20, 紫色Corolla, Civic, CF4, Altezza.
架Z33痴痴地, 係咁推貼我, 由深井一直推我到屯門, 唉, 心唸, 直路我都唔夠抽, 點會同你玩吖, 咪行100. 佢就係咁一直推, 一直衝我車尾, 又係我側邊呼油, 又去我車已chok軚, 我都係行100.
唉, 最煩嘅係, 佢D friend成串車頂住我, 行果8、90.
大佬呀, 你on 9 好喇, 如果比差佬車見到, 唔好連累埋我, 我要返屋企訓覺.
最後, 上到元朗公路三線闊佢無再block我, 但係佢地最後都只係最多行100-110左右,  chok軚檸下檸下咁, 唔知攪咩.
作者: 古惑強    時間: 2011-12-19 08:20

That's why you need to have an on-board cam to protect yourself maa!
作者: Babybenz    時間: 2011-12-19 09:11

At the rear as well....
作者: bobby    時間: 2011-12-19 10:16

如果係小弟,就晒,前後錄九晒佢地。然後報警。
作者: paul    時間: 2011-12-19 12:55

Agree
作者: ka716    時間: 2011-12-19 23:51

會唔會好似佢咁有條女係車度,如果係佢架車係會chok d~! (+ 100匹)
  (In cam)
(out cam) ...
mujikit 發表於 2011-12-19 23:03

作者: momo    時間: 2011-12-20 13:45

作者: momo    時間: 2011-12-22 01:03

作者: raypoon    時間: 2011-12-22 02:55

回復 9# momo

Go- Pro ....Thanks for USD 300

幾好玩 , momo下次去滑雪戴起個頭到......
作者: momo    時間: 2011-12-22 10:04

作者: AbarthJoe    時間: 2011-12-22 18:07

momo 發表於 2011-12-22 01:03

GoPro 好正喎.  Momo, 請問做唔做到 d 基本 車cam 功能? e.g. 開匙有電就錄影, 熄匙無電就關機?  又或者 加 timestamp 係條片度?
作者: 古惑強    時間: 2011-12-22 18:15

識唔識自己行loop file?
作者: momo    時間: 2011-12-23 02:51

作者: momo    時間: 2011-12-23 02:53

作者: 古惑強    時間: 2011-12-23 08:14

Sorry! 不懂what is loop file.
momo 發表於 2011-12-23 02:53

Once the memory card is full, it will delete the oldest file in order to create file size to continue recording instead of just stopping.
作者: momo    時間: 2011-12-23 16:34

歡迎光臨 香港快意討論區 (http://forum.hkfiatclub.com/) Powered by Discuz! 7.2