返回列表 發帖
Uno Turbo... still good!

with R tyre!!

又係佢喎。佢個籠番新了,好鬼靚。

嘩,雪鐵龍。

This morning saw it in 屯門公路
minime 發表於 2011-2-18 11:22

Abarth 695 Tributo Ferrari, it is a marketing tool from Fiat Group.

Original URL
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

區區有睇頭

啡色姨仔

iPhone 相片上傳成功!

- from my iPhone

區區有睇頭

FJ

十分靚仔既真正腹凸RS500!
古惑強 發表於 2011-3-29 20:34

真夠薑!
古惑強 發表於 2011-3-31 22:41

無慧根,睇唔明.

區區有睇頭

右呔黎架。

聽聞右軚版係賣澳洲, 估唔到香港都會入... 唔知有無人會買?

古惑強 發表於 2011-4-25 13:51

formula car?

回復 127# 古惑強

區區有睇頭

好重口味喎。

- Sent from iPhone

Lovely Punto!

回復 173# 古惑強

借黎玩下

回復  古惑強

The license plate is Lam G G............totally opposite to the car appearance wor ...
Babybenz 發表於 2011-11-24 22:45

佢形容緊佢自己掛?

呢個車牌... 同某君既好相似.

唔知儲夠幾多張,交通部可以鈎車呢?

Hyundai Veloster! 2+1 doors
都幾靚仔

區區有睇頭

唔通買唔齊一套?
其實佢係一條船。一邊紅,一邊綠。

- 發送自我的 iPhone 大板凳應用