返回列表 發帖

賠死間車房

一部價值 200萬元的法拉利跑車,昨駛經藍田鯉魚門道滙景花園對開時,司機報稱閃避切線車輛,失控鏟向路邊的防撞欄;由於衝力過猛,跑車車頭擱於防撞欄上兩輪懸空,意外中駕車的車房工人受輕傷送院。
車房工人輕傷送院

出事的白色法拉利跑車,型號為 360 MODENA F1,馬力高達 400匹,於 00年出廠車價為 200萬,車主姓李。據稱,車主最近將車交一間車房噴油,懷疑有人完工將車駛出馬路試車,昨中午 12時許,兩名車房工人乘坐該部掛有 T牌(試車牌)的法拉利跑車,由姓周( 28歲)工人負責駕駛。
法拉利沿鯉魚門道往觀塘行駛,行經滙景花園對開時,司機指有車輛切線加上路面濕滑,扭左軚失控撞向路邊防撞欄。意外中,法拉利車頭鏟上防撞欄兩輪懸空,再滑行8米才停下;因衝力猛烈氣袋彈出,車頭亦告撞毀,姓周司機受輕傷送院。事後車房工人將出事法拉利車牌撕去,並用拖車將車拖走。

我以為 T 牌只賠 第三者?

T plate = 3rd party only!

車房仔就冇錢賠喇、間車房就硬食一野!

"意外中,法拉利車頭鏟上防撞欄兩輪懸空,再滑行8米才停下;因衝力猛烈氣袋彈出,車頭亦告撞毀,"

Must be over 120.....

Minimum Escape Velocity = 最低離心速度

架拉利係 Top Racing 個老闆架!!
佢俾左間車房噴個頭下扒
無諗過1000蚊生意
要賠成球野俾人
不過大家以後要小心d多架鬼野360賣!
因為知道車房會repair好再拎出去賣!!!!

傻啦!依架係法記360、你估係Peguoet 306呀! 我地就算排隊排到下一世都冇錢買架啦,有冇錦田滔滔回魂車關我地叉事咩!

傻啦!依架係法記360、你估係Peguoet 306呀! 我地就算排隊排到下一世都冇錢買架啦,有冇錦田滔滔回魂車關我地叉事咩!
古惑強 發表於 2009-6-1 15:58

我諗我地個個講呢句都得
不過你講就好似有D勉強wor
我特登提醒你架咋!!!!

妖!

1 比 42 就有機!

我本來都想同george講同一句說話,不過廢事俾強伯妖爆,所以否敢講。以強伯呢幾年既走勢,過多兩年應該掂到拉利

我本來都想同george講同一句說話,不過廢事俾強伯妖爆,所以否敢講。以強伯呢同幾年既走勢,過多兩年應該掂到拉利
PuntoPatrick 發表於 2009-6-1 17:57
你太睇小强伯啦...佢一早買咗啦

三世發, yeah!

原來大家都同意我既諗法!!!
哈哈哈
俾人妖下又有咩所謂呀!!!!

原來大家都同意我既諗法!!!
哈哈哈
俾人妖下又有咩所謂呀!!!!
佐治仔 發表於 2009-6-2 17:54

有咩所謂呀?

下次你架愛驅要讀部腦時你就知有咩所謂喇!

唔好呀!!!
我唔敢啦
下次都係要睇人黎寸呀!!!

寸me la!!

唔好呀!!!
我唔敢啦
下次都係要睇人黎寸呀!!!
佐治仔 發表於 2009-6-3 00:56

你好寸唔寸、寸個全隊人內最小氣同最記仇果個?!