返回列表 發帖

會慶

8月1日會慶之日, 大家有咩地方好推介?
搵個地方可以泊車又好食真係好少選擇.
逢星期日...糕-糕-糕.

How about BBQ at龍鼓灘?

Too Hot!!!
Coupe Coupe Go Go Go!!

唔緊要, 大家比下意見啦, 下個月作一次投票咪得囉.

西貢釣墨魚(陳年舊案)

Catering at a country park?

我地好很嘈過渦!

What about Teddy Cafe?

Paul, 飛行會係咪以經唔可以去喇 ?

我問一問博愛側間泰國野, 睇下佢點收停車場錢先.

14# Simon

Sure, no way la

我問一問博愛側間泰國野, 睇下佢點收停車場錢先.
Simon 發表於 2009-6-10 10:06

泊車唔駛收錢
不過無我地鐘意個d任食!!!

在問中大guest house,西餐,可包場,約每位HKD230,看有冇parking優惠。

門口可泊車的Cafe
可以book個下午時段包場
九龍塘海棠路66號女青年會雅舍地下
http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=11620
JRT 發表於 2009-6-10 14:23

"女青年會雅舍",  i think the GF/wives will not be too pleased for us to go alone.

"女青年會雅舍",  i think the GF/wives will not be too pleased for us to go alone.
letsrock 發表於 2009-6-10 14:32

Go! Go! Go!

Go! Go! Go!
古惑強 發表於 2009-6-10 14:58

Go 九龍塘 or Go 女青年會雅舍, or Go 九龍塘 + 女青年會雅舍?

Oh....i get it, all 3.....

桔!桔!桔!

咁要去放一隻哨兵去探究一下.

炮.... 係.... 哨兵團候命.

呢間野我幾年前響飲飲食食介紹過播,吾係好大間,會慶多數坐吾晒,同埋風格比較靜,優閒食下dinner果隻。