返回列表 發帖

幾靚WOO,唔算太貴。

Looks like the same one asking $150k some time before.

十雞就合理...雷諾D車整又貴過人...重要下下等料...零件動不動要訂成三、四個月...

十雞就合理...雷諾D車整又貴過人...重要下下等料...零件動不動要訂成三、四個月... ...
ka716 發表於 2011-2-7 23:14

係外人眼中
fiat都係一樣

係外人眼中
fiat都係一樣
佐治仔 發表於 2011-2-8 09:51

知咪算 lor... 比你篤爆埋

fiat簡直就係無價宝...幾蚊雞又有turbo又單門...保險又平...個樣又獨特...維修又平(通常diy)...靈件又平又多(幾架料車)...又慳油....頁係無吹水...如果唔係咁正,點解我地有幾位會仔架coupe撞完又整...整完再撞....撞完再整................................

"靈件"....意思係響d屍體到切d器官出黎用,呢個terms我鍾意!!

以後d料車,即係叫做“靈件車”,簡稱“靈車”

係外人眼中
fiat都係一樣
佐治仔 發表於 2011-2-8 09:51

係仲衰d添,連代理都執理!

點解我地有幾位會仔架coupe撞完又整...整完再撞....撞完再整................................

因為我地係傻既!

啊......你話adrian傻
因為我地係傻既!
古惑強 發表於 2011-2-8 13:43

回復 12# 古惑強

啊......你話adrian傻
ka716 發表於 2011-2-8 16:53

Adrian 係 「幸福富貴」啫!

原來我會錯意...sorry sorry
Adrian 係 「幸福富貴」啫!
古惑強 發表於 2011-2-9 09:20