返回列表 發帖

1252kg 200bhp, 同Coupe差唔多馬力重量比, 我都有留意, 似乎唔錯.
逢星期日...糕-糕-糕.

越平嘅波子就越多野整呀,諗清楚呀!Andy!!
LeoLeung 發表於 2011-2-14 00:50

我以為德國車應該無咩好整 tim.  願聞其詳呀,Leo.

越平嘅波子就越多野整呀,諗清楚呀!Andy!!
LeoLeung 發表於 2011-2-14 00:50

100% Agree!

2.5 / 2.7 / 3.2?  Manual / Tiptronic?

A healthy 2.7 / 3.2 is sufficient for road use really.  The 2.5L engine has inherit issue, hence it was phased out within 2 yrs.

回佢11800.00就左唔多

我反對"十零萬揸波子係ok啦"呢個論點,理由好簡單由盤古初開男人已經對"波"有著莫名嘅追求,車就正正係男人對"波"渴求嘅投射,舉個例子說明gear box中文名應該係叫齒輪箱但係我地就無啦啦叫佢做"波"箱,波同齒輪跟本就係風牛不相及嘅事,自動變速器又叫人地自動"波",入灣understeel又話人地"波"out還有什麼波棍、波棍頭、波的、波join多不勝數...咁大家明白點解保時捷叫做"波"子啦
              嘅然男人鐘意波才愛揸波子咁理應波子越大就越愛揸,所以波一定要大波子亦然,咁試問十零萬揸小波子又點會ok呢?保時捷亦都深明最緊要大波呢個道理所以出咗架PANAMERA 4S........正是大波子也

依位老細!  大波依家野係街玩過咪算囉,唔係話一定要帶返屋企咖!

依位老細!  大波依家野係街玩過咪算囉,唔係話一定要帶返屋企咖!
古惑強 發表於 2011-2-15 23:17

所以我要4環都唔要波子.....

回復 15# greenbug

????didn't you just bought a 小波子?

我朋友幾年前三十幾個買咗架一手Boxster,到今日已經整咗十幾萬落去!係整唔係改!之後又改十幾個上去!加 ...
LeoLeung 發表於 2011-2-14 01:05

你個朋友真係唔好彩,的日耳曼機器只要正常保養,唔好亂咁摧殘佢,唔好亂Q咁改佢,其實都幾耐用咖!

我死鬼老豆留低果部M3,經歷咗第二次世界大戰嘅洗禮依然操作正常,就正是耳曼機械工藝可靠耐用之處...

回復 18# ka716

....M3 was made 1954-1966, after WWII.  

During WWII, it was Leica IIIc-f.

吓! 我仲以為你地講緊衣車!

老兄你有所誤會喇...我伯爺唔係留咗部leica M3比我呀...係留咗個M 3手榴彈比我呀...回復 19# letsrock 老兄你有所誤會喇...我伯爺唔係留咗部leica M3比我呀...係留咗個M 3手榴彈比我呀...
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

Oh....sorry....