返回列表 發帖
【on.cc 東方互動 專訊】 中石化宣布,為賀元旦減油價三天,明日起至下周一,超級汽油和汽油分別減2.3元及1.8元,新價為每公升14.81元及14.37元。
逢星期日...糕-糕-糕.

OIL ($/bbl)
PRICE*        CHANGE        % CHANGE        TIME
Nymex Crude Future        99.73        1.02        1.03%        10:07
Dated Brent Spot        117.98        0.55        0.46%        10:17
WTI Cushing Spot        99.74        1.03        1.04%        09:06

唔肯回落.
Nymex 106.16
Brent    124.11
WTI      106.16

吊佢呀, 都唔知發佈消息黎做咩. 成十一點先出個news話十二點加價. 仆佢個街, 不如今朝先算.
新聞稿的用途係有通知及提示的功用. 乜佢地d auditor可以咁樣容許佢地d部門咁不當咁去運作嘅.
又唸, 佢地其實有咩iso service pledge嘅呢? 呢d失控的管理唔係好算係管理喎.
咩咩大公司喎, 吊.

Look like a bravo with some angle lines. not a big change to your fleet.

由今日起中石化累積入$1000可以有$300優惠券
即係有成七六折,好似好鬼抵

由今日起中石化累積入$1000可以有$300優惠券
即係有成七六折,好似好鬼抵

回落, 但繼續比油魔hub!
OIL ($/bbl)
PRICE*        CHANGE        % CHANGE        TIME
Nymex Crude Future        105.27        -2.06        -1.92%        09:48
Dated Brent Spot        124.83        -1.16        -0.92%        10:00
WTI Cushing Spot        105.54        -1.79        -1.67%        09:16

係喎, 正正係10點鐘嘅事...

唉..比油魔揸住個袋就係咁架喇.

妖. 今朝係終石化打爆, 只係減$1.9!!! 但仲未減油價.

原來已經跌到八十幾蚊.
Energy & Oil Prices
OIL ($/bbl)
Nymex Crude Future        84.10        -0.72        -0.85%        06/08
Dated Brent Spot        99.64        0.54        0.54%        06/08
WTI Cushing Spot        84.10        -0.72        -0.85%        06/08

即唔係黑心, 唔知如果失敗左, 會唔會加價或停止優惠?

個狗咁多?!

加德士午夜起加油價,無鉛汽油每公升加0.3元,兩種無鉛汽油新價格分別為15.99元及16.93元。柴油則每公升加0.22元,增至11.48元。

P佢個K, 一加3毫!

收音機唔係話油價已跌到底咩?

【on.cc 東方互動 專訊】 加德士宣布,午夜起調高汽油及柴油價格,白金無鉛汽油及黃金無鉛汽油每公升加0.32元,新價每公升分別為17.55元及16.61元;歐盟五期環保柴油每公升加0.2元,新價為每公升11.81元。

Energy & Oil Prices
OIL ($/bbl)
Nymex Crude Future        91.83        -1.14        -1.23%        07/20
Dated Brent Spot        107.33        -1.51        -1.39%        07/20
WTI Cushing Spot        91.44        -1.22        -1.32%        07/20
油價跌喇, 睇你班PK幾時先肯減.

【on.cc 東方互動 專訊】 加德士午夜起加油價,白金無鉛及黃金無鉛汽油每公升分別加0.31元,新價分別是17.99元及17.05元。
做咩?!加完又加, 無皇管呀?