返回列表 發帖
手指要練, 靚控唔會練壞手.

我明X-ray無人玩又無咩零件supply, 但....
快意俱樂部就係咁.. 我地玩d人地唔玩嘅野, 講d人地唔講嘅理論,  ...
Simon 發表於 2011-5-30 15:50

你啱, 咁不如買支靚控先 , 睇下架 TT01 可唔可以起死回生 ?

我個fd響萬里買 , 不過佢都係話Andy度最平(食粥)....但我始終都係想你試下我幫你Set 左幾日 , 之後又放飛機 ...
raypoon 發表於 2011-5-31 15:09

22/F 都有.
http://bbs.rc-evo.com/forum.php? ... &extra=page%3D1

回復 50# raypoon

咁鬼好賣???

不妨睇埋點樣用 set 車尺黎 set 車
http://www.hudy.net/xhudy/produc ... 62&kategoria=64

SliverPack 咩來頭?  毒下大家丫唔該

回復 143# raypoon

Great info, thx Ray

X ray

帶埋出去即買即焊即試即玩!

- Sent from iPhone

X ray

Ok wor, 改落三姑拉度先。那裡買?

X ray

呢隻鏍絲膠唔多掂。

X ray

Captain, 呢隻杯好似幾好喎!!

加硬?加重?

Time to change car! haha!!
romeochris 發表於 2011-9-28 22:04

Chris, will u?

回復 231# Simon

上次老婆入黎接我, 嚇到佢腳軟.

話說夜媽媽, 黑媽媽, 秋涼涼.  當佢過左 "鮮甜粟米" 個牌之後, 開始迷路之際, 突然煙霧迷漫, 好似拍緊鬼片咁.  唔對路, 出番去, 行第二條路, 最後都入到黎.  

聽 Adrian 講原來燒草燒左成日.

佢同你一樣, 都係怕黑既.

回復 253# Simon

要拉陣?

X ray

左右都係零度杯.
左右臂一樣, 左右前後碼一樣, 左右內外pin無拗, 兩個前後座無拗...
總之一放上車架, 收緊螺絲就開始右toe in.
好似個尾座個位移右少少咁, 但係個底板孔又無鬆喎.

金屬件變形了?

回復 261# Simon

影幾張黎睇下?

回復 265# Simon

拉陣都唔掂

攝介子玩住先
ka716 發表於 2011-10-22 10:26

攝介子玩住先 x 2, 頂住先.  

再去訂架 2012, 一到手即放 11.

X ray

呢隻幾好用

X ray

回復 275# Simon

照賣!!!

Open forum 喎... 唔知有幾多 RC c-Hing 又有呢度呢? hkfiatclub.com 係 google 命中率好高㗎。

X ray

嘩, 換左servo,  堂軚緊密到不得了!

換了 9451 可以行快 mode 喎。

- 發送自我的 iPhone 大板凳應用