返回列表 發帖

Hobbywing

個35W辣雞唔夠火力, 焊唔埋D線.

鍵全幫到你

回覆: Hobbywing

Hobbywing

35 watt 真係窄窄地。

- Sent from iPhone

回覆: Hobbywing

慢車枱面run in, set好左, 奇奇地.
無後波, 30%油門時電變風扇唔行, 再行多5分鐘仲燒Q埋. Poop!
逢星期日...糕-糕-糕.

妖!

首頷隻120A係咪已經比你用辣雞辣壞咗喇

以為尋日成功保住架車無撞爛野可以唔駛去找廣華andy...點知今日都係要一去.

好彩 HW 有保用咋.

保修詳情 -> 售后服务

8.6 好盈科技有限公司售后服务中心地址:
         深圳市 龙岗区 布澜路 上李朗村 科伦特工业园3栋4楼
         联系人: 许小姐
         联系电话: 0755-89507108(直线), 0755-89507122转801
         QQ:   1213095781
         E-MAIL:  cs@hobbywing.com

另有 C Hing 自己寄去整, 小心唔好比模型舖 昆9你 喎.
http://bbs.rc-evo.com/forum.php? ... 5&fromuid=30018

Simon,我睇唔關你事,剛在Andy 店聽到有另一個沒客人同你case一樣,聽說要等一到三個月!!可能近期的120A QC 有問題!

嗰個客會唔會就係Simon?

好囉,還我清白。個死人頭,係咁話我d線焊得唔好,而另一條粉丙,就話我run in時梗係空轉佢。我真係屌佢呀,識run in又點會空轉勁fer呀,真係典型服務質素零的店員。

Flywing,  Andy不是講Simon, 是另一個客人在現場。我睇佢來了幾次都是得個吉!算吧...LRP在呼叫你! hahaha...

好囉,還我清白。個死人頭,係咁話我d線焊得唔好,而另一條粉丙,就話我run in時梗係空轉佢。我真係屌佢呀 ...
Simon 發表於 2011-6-25 18:54

同Andy識左十狗幾年,佢一向都係咁...但尐人又要幫佢買野,你吹佢唔漲! haha... 可能同佢識得耐,又無o禁寸我

你架T3 唔係要等幾個月先出埸ma...........u

你地估o下佢同個客講笑o禁講左句乜 我睇當時選擇HW ESC係個客自己要求的,如果唔係無奶油佢咁吋佢...

佢一定係有料先可以寸, 我都好明白, 不過, 唉... 可唔可以先check下D野先呢?
不過, 我都明一個舖面都好難搞. 白痴, 惡棍, 無賴日日都好多.
但係真真激氣.

佢同果個客講," 鬼叫你買大陸野(brand),底撚死"