返回列表 發帖
P.K.偉,答我呀!
古惑強 發表於 2010-7-22 15:31

答我呀! P.K.!

交左la...佢返夜 , 放12:45

P.K.偉,答我呀!
古惑強 發表於 2010-7-22 15:31

小那巴!!!返咗工點答你呀粉皮???收咗車啦...仲碌埋落山啦!!!!!!

$90000 全保$2250 免費換頭玻璃...40%NCB $1700....我妖吖...以為撈嘢添

黑雨時降雨量最大集中於錦田一帶, 仲有新界北水浸警告, 再有山泥傾瀉警告...
阿胃, 你驚唔驚一出門口架車已 ...
Simon 發表於 2010-7-22 18:45

閘住反彈去錦繡

收工大山走, 地濕濕, 試吓大手扭入彎, 即刻推咗份頭過對面, 個屎忽跟住就了咗兩嘢, 原來個ESP未着, 着咗再試, 好似好些少, 再攞大手d, 都係推咗過對面, feel唔到4驅嘅感覺...

喂. 個ESP唔著燈代表啟動左. 著燈提醒你off呀, 唔好掉轉.
逢星期日...糕-糕-糕.

着唔着都係推....

BOBBY!!!借份menu我影印得嘛?冇menu跟俾我...

唔該哂隊長

回復 71# 陳水扁

What was the condition when you pushed it out? down hill or going up hill?

DZ101 is only ok street tyre maa, not real high performance tyre!  Let me try try this Sunday laa!

回復 71# 陳水扁

會吾會打左柴你吾知?

上落山都試過.一樣係推。。。你意意思係乜嘢打柴?

DZ101 is only ok street maa!  Let me try try this Sunday laa!
古惑強 發表於 2010-7-23 10:15

you need to try my ass???

your ass is free, why not?

佢個ass好污joe....試完真係鳩撚屎