返回列表 發帖
DZ101 is only ok street maa!  Let me try try this Sunday laa!
古惑強 發表於 2010-7-23 10:15

you need to try my ass???

齊晒.
Simon 發表於 2010-7-23 01:14

呢個早餐抵請!!!錫哂你!

佢個ass好污joe....試完真係鳩撚屎
raypoon 發表於 2010-7-23 10:58

你個ass好乾淨架?唔疴屎架?咁你d屎响邊度排放?用口???

話你懵强真係冇錯.成九日七卵懵懵.....第一:我鍾意車唔鍾意電話,咁咪用哂d港幣買車唔買電話囉....第二:我用哂d港幣嚟買車咁咪冇錢買電話囉....第三:我電話都唔捨得買. 電話上網月費咁貴,更加唔捨得俾啦...明唔明呀聰明人????你打懵仔針打懵咗你呀?食多d聰明豆會聰明d架!!!不如你改名叫七懵强啦!!

邊仲有錢...

打去Audi問過. 車身有10年保用, 約緊時間check, 睇吓揼唔揼到佢先...

仆街!!!揸揸吓車响籠入面索到電油味....

鬼油只係俾脚車食, 仲係幾日前嘅事, 應該唔關事...夜媽媽乜都睇唔到, 聽日先慢慢揾....

四圍摷都揾唔到電油味來源...跟住想拆個頭碌整d嘢. 發覺唔見咗粒呤鎖. 反轉間屋都唔見. 最後响右尾碌個碌cap入面揾番. 有人都冇我咁on9

由着燈打爆油缸...中石化平$1.7折實$700. 都幾開胃

bobby同我講佢行5毫

回復  陳水扁

And "Boddy" said had a 6 pack, 3P's 6 days a week, the remaining day is 5P, and  ...
letsrock 發表於 2010-7-30 09:33

我又要!!!!

妖!!!!

有冇人知S3嘅波箱同尾牙油使唔使一定用番原装指定牌子?如果用其他牌子會唔會好似以前三菱波箱咁話死就死?

佢老味!!!Audi覆我唔批我個車頂翻噴. 理由係架車嘅維修保養紀錄唔好. 但係維修保養紀錄同車身10年保用有乜關係???機噐同車殼根本二樣嘢. 點講都溝唔埋!!!

回復  陳水扁

it is more like the problem of your look....7 look maybe?
letsrock 發表於 2010-8-2 13:16

頂你呀死佬

啱啱換咗偈油油隔. 要成5L幾. 都幾大食吓. 不過唔見錶板着燈...

3舊水.全新...抵!!!
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

???