返回列表 發帖

smart fortwo 450

呢架又如何?
04年車 型號450 700cc 5速自動棍.
67mpg
打算4-5月時用3皮入手.

我都有興趣。。。。。 hehe

Good wow!

逢星期日...糕-糕-糕.

Captain need a new foot car?

又唔係喎, 只係得閒, 成日就計吓, 一架有我興趣的有冷氣的交通工具究竟要幾多錢. 又要用幾多錢.
咁, 整架coupe時, 就可以易D作為reference.
逢星期日...糕-糕-糕.

Smart Raodster好feel啲

Same style as elise wor

- 發送自我的 iPhone 大板凳應用

Same style as elise wor

- 發送自我的 iPhone
Simon 發表於 2012-1-16 13:41

Fortwo個layout咪又係一樣

其實我都有興趣...........

我都楂緊架薯o麥腳車,so far so good啦

我都楂緊架薯o麥腳車,so far so good啦
PuntoPatrick 發表於 2012-1-16 14:41

驚唔驚多野壞?

你架係幾年的款呀

我架吾係fortwo
係呢架...

不過吾係brabus...

除左個殼同內籠電腦,其他都係三菱零件。

其實我都有興趣...........
佐治仔 發表於 2012-1-16 14:23

你咩都有興趣,不如留番D錢買Elise.

我架吾係fortwo
係呢架...

除左個殼同內籠電腦,其他都係三菱零件。 ...
PuntoPatrick 發表於 2012-1-16 14:58

曲
哈,內籠電腦...?

你咩都有興趣,不如留番D錢買Elise.
flywing 發表於 2012-1-16 15:16

要玩多幾架先賺夠錢買elise呀

elise你又可以同強伯夾份玩

我架吾係fortwo
係呢架...

除左個殼同內籠電腦,其他都係三菱零件。

ForFour 係咪都係傳統自動波?

ForFour 係咪都係傳統自動波?

- 發送自我的 iPhone
AbarthJoe 發表於 2012-1-16 16:01

係傳統6叔手波加電腦控制actuator既+/-自動皮,2 set drum preload 1,3,5 and 2,4,6波...
我覺得個波箱係垃圾!行Auto既話,傳統自動皮好楂好多,我吾知selespeed係咪都係咁吾好楂。