返回列表 發帖
中計
呢段MRS topic, 足足用左一年先至導到人入局.
Simon 發表於 2010-8-16 07:11

welcome 阿奇

阿奇, 準備幾時安排一個中置引擎同樂日?
我地Esprit, MR2, Elise, 一齊陪你玩.
Simon 發表於 2010-8-16 07:09

喂喂喂! 仲有架80km大乳漫步唔入水嘅「扑死她」喎!

I wish I can be the 5th MR member.....

係喎, 我地足夠車叫自己一個小隊喎Boxster, Esprit, MR2, Elise, MRS
逢星期日...糕-糕-糕.

點解無人考慮下-    F355   架......
F328 都ok

果期差少少就成功導阿力奇進入前置引擎後置波箱的終極50:50平衡戰車944加上力大牛, 又只係四支火咀好易養嘅車的平民戰車新領域...  唉, 可憾, 比人搶先一步.
我地受感染時間係差不多要一年, 真係可憾.

果期差少少就成功導阿力奇進入前置引擎後置波箱的終極50:50平衡戰車944加上力大牛, 又只係四支火咀好易養嘅 ...
Simon 發表於 2010-8-16 11:57

仆街吖! 你地依班正魔鬼黎架! 唔通真係越墮落越快樂?

果期差少少就成功導阿力奇進入前置引擎後置波箱的終極50:50平衡戰車944加上力大牛Simon 發表於 2010-8-16 11:57

當時「叻屎樂」自動獻身咁濟添,大有「我不入地嶽,陪你入地嶽」之勢!

What are friends for?

回復 138# 古惑強

http://www.28car.com/sell_dsp.php?h_id=447826&h_vw=y

13萬可以cash 一炮過個呔盤有問題平放  >???? 有冇咁荀呀!!!

呢架野鬼到爆, 淨係軚有事, 點會減咁多. 呃都呃左去啦, 買個二三千軚cup上去, 搞掂.

呢架野鬼到爆, 淨係軚有事, 點會減咁多. 呃都呃左去啦, 買個二三千軚cup上去, 搞掂. ...
Simon 發表於 2010-8-16 21:21

GB, let's go & have a look laa, just to find out how ghost it is laa!

回復 148# 古惑強

haha!!! 打左俾佢.... 佢個Post俾人用左佢個名回post.....所以係流既!!

你嘅任務係要好好控制個重心. feel 佢, 用油門同迫力去將個重心微調....

想嗎?
Simon 發表於 2010-11-25 21:44

燈都有分新舊款, 佐冶, 你要留意啊.
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊