標題: 隊長你冇禮貌 [打印本頁]

作者: 陳水扁    時間: 2010-1-8 09:39     標題: 隊長你冇禮貌

隊長我又見到你上山呀.仲乜唔同我打招呼???冇禮貌!!!
作者: Simon    時間: 2010-1-8 09:52

大膽刁民, 見到首領都唔敬禮?!
作者: 陳水扁    時間: 2010-1-8 10:47

敬你塊皮
作者: 陳水扁    時間: 2010-1-27 08:54

又見到你...不過一樣係咁冇禮貌
作者: Simon    時間: 2010-1-27 09:00

今次係我錯, 我見唔到你添. 一味比前車頂住, 個人又濟濟吓. 你好你好.
作者: 陳水扁    時間: 2010-1-27 16:20

見你好私文咁跟住一架3.3响軍營宿舍上山,唔似你喎...不過你梗係見我唔到啦..我揸緊2個碌嘛..
作者: Simon    時間: 2010-4-12 09:40

係咪你beep beep我?
作者: 陳水扁    時間: 2010-4-13 11:07

回復 7# Simon
係呀!死佬!!beep你你又唔彩我.....今朝又見你响川龍停紅燈.我停你對頭車頭位.你綠燈開車時我同你揮手.你都係唔彩我.掛住同唔知邊條靚菜煲電話粥....下次唔鬼叫你!!!!!!...嬲呀我!!!!
作者: greenbug    時間: 2010-4-13 14:08

公開打情罵悄??
作者: Simon    時間: 2010-4-13 19:12

大佬呀, 你帶住個大頭佛, 鬼認得你咩!
你一係著閃光紅衫, 一係有條長馬尾, 等我以為係女, 如果唔係都唔會無啦啦昅D電單車啦.
不過, 仲有一個原因我會睇電單車, 就係大吉利事, 架車訓低左.
作者: 陳水扁    時間: 2010-5-4 21:27

算你啦..今次幾有禮貌
作者: Simon    時間: 2010-5-10 08:49

你賣左架苯頭之後個樣開心到見牙唔見眼.
作者: 陳水扁    時間: 2010-5-10 13:39

咁你又唔好講得我咁衰
作者: Simon    時間: 2010-7-14 08:52

今朝打完個招呼後, 差d你再見唔到架coupe.
係呢個手臂彎, 彎後面架scania死左火停係路中心, 跟佢架綿羊, 再有一架townace, 我一出彎就望住townace個屎忽, 即刻又抽過右面條小路仔出口.
好彩今朝無打算替天行道大殺四方, 否則後果堪虞, 一定變笨頭. 又好彩無後上傻仔, 唔係又要又孔雀開屏.
作者: 陳水扁    時間: 2010-7-14 12:42

好彩今朝無打算替天行道大殺四方, 否則後果堪虞

但係你都好似好勇猛吓喎....嘭嘭聲上山.搽咗神油咁款

歡迎光臨 香港快意討論區 (http://forum.hkfiatclub.com/) Powered by Discuz! 7.2