返回列表 發帖

29/4 聽晚有無人去橫洲玩車車架??? 爛玩人上

爛玩人上

我得

回覆: 29/4 聽晚有無人去橫洲玩車車架??? 爛玩人上

我又去睇下野!

發送自我的 GT-I9000 大板凳
TheBlackCoupe 發表於 2011-4-28 20:53

I think you should quickly buy one and join us.

咁你又去唔去呢細威先生?

- 發送自我的 iPhone 大板凳應用

what time Ray?

go go go

咁你又去唔去呢細威先生?

佐治仔 發表於 2011-4-28 21:11

Not sure yet, I need to work on this Sat morning, might leave early.

what time btw?

十點好唔好?

sound ok, maybe start from 9:30 ~ 10:00

回復 10# 佐治仔

拿 ,左治....你聽晚同我死50隻路碟返來呀...

我今晚收工去買左先囉

回復 13# 佐治仔

Good job ! 但睇來今晚玩到既機會好溦 , 如果唔得改星期日晚Law , Monday 又放假

回復 14# raypoon

無所謂
如果今晚得
玩完星期日都可以再玩
                      超級爛玩人上!!!

無所謂
如果今晚得
玩完星期日都可以再玩
                      超級爛玩人上!!! ...
佐治仔 發表於 2011-4-29 10:17

今晚? 你地又水戰呀?

回復 16# 佐治仔

星期日大埔工業村,會唔會有場呀!早車完去玩,唔駛走咁遠

要搵下wor

http://maps.google.com.hk/?ie=UT ... ;cbp=12,328.96,,0,0

here ok?