返回列表 發帖

匡湖十二少你洗鬼等遲d咩...你手車咁鬼快應該即刻換車啦...
我都覺得唔好擺咁多錢落架TT01到,我架Sakura S都係壞咩換咩算,揸得好啲就換架好嘅. ...
flywing 發表於 2011-5-31 11:46

算吧喇...男人變咗心係唔會返轉頭架
我個fd響萬里買 , 不過佢都係話Andy度最平(食粥)....但我始終都係想你試下我幫你Set 左幾日 , 之後又放飛機 ...
raypoon 發表於 2011-5-31 15:09

好想快D試到佢.
見到有RC Evo入面有D Ching改車, 好似好多野, 但又未體驗到, 好周身唔自在咁. 想進入呢個新 ...
Simon 發表於 2011-6-12 15:15

最新預算...如果要終極玩一下 咁樣budget 又如何?
X-ray T3 2011spec HK$3,200.00
X-ray T3 2011 金屬避震 HK$700.00
4PL控 HK$ 1,350.00
快servo HK$ 380.00
好盈120A ESC + Team Power 7.5T Motor +progam card HK$1,300.00(記得落turbo)
雜廠6000MA 50C LiPo x4  HK$1,200.00
Team Power 軚 x 2 HK$300.000
殼HK$ 250.00
**電子磅 x 4 HK$440.00**
好似 total $8,XXX.OO已經非常勁

另外加多HK$3,000.00 hudy setup kit

好彩我隻無事...
隻Xcore servo 唔係太好.....有微震
raypoon 發表於 2011-6-13 15:48

sliverpack

省得一蚊得一蚊
電變-----Hoppywing Xerun 120A 2.1 , HKD 820 (車中樂--前三天報價)
bobby 發表於 2011-6-20 09:30

繼續Gulf拉花
Simon 發表於 2011-7-23 19:06

攝介子玩住先

成間四號房都係黃金戰士