返回列表 發帖

星期一 JV 梗局

經過幾個星期既觀察
發現左星期一 JV 係最適合我地既慢車(手)玩既
而我地又最多朋友仔可以出席
所以我地都係決定逢星期一玩多晚 JV
19:30 KWS 集合食飯 (唔一齊食無所謂)
20:30 JV 開皮 (唔玩黎齋吹一樣歡欣)
落雨或紅日就自動取消啦
如果無問題就唔駛特別再約,自己出現!

星期一 JV 梗局

經過幾個星期既觀察
發現左星期一 JV 係最適合我地既慢車(手)玩既
而我地又最多朋友仔可以出席
所以我地都係決定逢星期一玩多晚 JV
19:30 KWS 集合食飯 (唔一齊食無所謂)
20:30 JV 開皮 (唔玩黎齋吹一樣歡欣)
落雨或紅日就自動取消啦
如果無問題就唔駛特別再約,自己出現!
Good good good

- 發送自我的 iPhone 大板凳應用

Monday Night Drive = MND

要備戰了.
逢星期日...糕-糕-糕.

MJ= Monday JV night.

提定大家
帶定車,差定電

Go! Go! Go!

力奇你都得?

好似成個星期都落大雨.
逢星期日...糕-糕-糕.

明天大家盡量抽時間去玩啦
睇下天氣報告
星期2開始就不停落雨啦

力奇你都得?
佐治仔 發表於 2011-6-18 17:29

不見不散 !

古惑強where are u

JV都幾好玩.....要練習穩定性......車速太高 , D線要準好有難度

偷到雞

古惑強where are u
bobby 發表於 2011-6-20 23:16

I was there!  Earlier than YOU!

I was there!  Earlier than YOU!
古惑強 發表於 2011-6-21 00:02

yes.... he did a Stop and Go penalty in JV car park !!!

no car, no battery, no dinner and most important with wife ah ma!

回復 19# 古惑強

Hey 古惑強, next week, try charge the battery in the morning before you leave to work.  Then leave work at 6, meet wife, then drop wife off at home, grab a quick bite, and then grab your RC and leave to JV.  
This is the plan for me for Mondays from now on, except on days that I have to teach.

Finish work by 6, now that is a real challenge!