返回列表 發帖
回復  古惑強

強伯...... 梗係RC啦.............
greenbug 發表於 2011-8-16 12:09

好想再去跑, 不過好驚DNF.
逢星期日...糕-糕-糕.

尋日用7.5T配22齒唔夠快.
可能因為個120A未upgrade, 去唔到turbo mode.

回復 64# Simon

家陣用緊咩版本既 firmware??

我將會測試同練習用我嘅終極設定, HB120A + 7.5T team power in T3'11.

又睇下點[quote]我將會測試同練習用我嘅終極設定, HB120A + 7.5T team power in T3'11.
Simon 發表於 2011-8-21 19:12 [/quote]

又睇下點[quote]我將會測試同練習用我嘅終極設定, HB120A + 7.5T team power in T3'11.
Simon 發表於 2011- ...
ka716 發表於 2011-8-21 22:51

挑你機喎captain!!

回復 64# Simon

又睇下點.....我又係HB120A + 7.5T team power....hehhehe.....Lap 唔到你當你嬴.....

回復  Simon

Lap 唔到你當你嬴.....: ...
raypoon 發表於 2011-8-22 02:59

嘩! 好很大冇肉喎!

嘩! 好很大冇肉喎!
古惑強 發表於 2011-8-22 09:02

GoGoGo......

星期一 JV 梗局

呢個星期要去內蒙放逐,skip skip

- 發送自我的 iPhone 大板凳應用

今晚gogogo

今晚要玩返幾場race. 試下5分鐘計圈數.

Good idea

Sorry, cannot join. US con-call meeting from 8:30pm

整左張表可以方便用個正字record我地嘅圈數.
真係無撚撩整.
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

Sorry, cannot join. US con-call meeting from 8:30pm
romeochris 發表於 2011-8-22 13:39

Take the conference in the car inside the carpark, nice, quiet and comfortable.

太刺激喇.
玩計時壓力真係好影響穩定性.
卒之, Bobby同我, 5分鐘有16圈. Bobby真快.

不過真真sorry, 撞到joe joe都DNF.