返回列表 發帖
都真係見識少,人家入一入pit都換一套啦!仲要換完都無乜紋..

硬膠化換, 行到無乜紋換, 屎忽痕換, 錢多又可以換
我都唔多識架, 我估唔係經常皮的話大約可以頂到兩三年既
不過我人窮志短見識少je, 可能有人一日一套都唔奇, 比得起有咩所謂
dm6738 發表於 2010-7-24 21:13

又幾啱咁喎.  乜你成日大皮架?  咁你幾耐換一套呀?

09年呔咁快換?
dm6738 發表於 2010-7-24 09:35

係呀係呀, 要點樣先換架.....我都想知呀 C hing ....THX!

係唔係好似D 紅酒感架.....09年果年D像膠品質好D , 所以唔洗禁快換.....我咩都唔識架 , 我淨係識點開心舞 , 我淨係識依D架炸.....
http://www.youtube.com/watch?v=i1cFFIZ-dk0

邊仲有錢...

09年呔咁快換?
dm6738 發表於 2010-7-24 09:35

咁你認為幾時換會比較好D。
其實我都唔係好熟車呔野。
請多多指教

換呔啦.....唔該

話你懵强真係冇錯.成九日七卵懵懵.....第一:我鍾意車唔鍾意電話,咁咪用哂d港幣買車唔買電話囉....第二:我用哂d港幣嚟買車咁咪冇錢買電話囉....第三:我電話都唔捨得買. 電話上網月費咁貴,更加唔捨得俾啦...明唔明呀聰明人????你打懵仔針打懵咗你呀?食多d聰明豆會聰明d架!!!不如你改名叫七懵强啦!!

小那巴!!!返咗工點答你呀粉皮???收咗車啦...仲碌埋落山啦!!!!!!
陳水扁 發表於 2010-7-23 00:42

有智能電話加痳,正一死蠢! 有錢玩高性能跑車,又唔捨得買電話!

佢個ass好污joe....試完真係鳩撚屎
raypoon 發表於 2010-7-23 10:58

你個ass好乾淨架?唔疴屎架?咁你d屎响邊度排放?用口???

齊晒.
Simon 發表於 2010-7-23 01:14

呢個早餐抵請!!!錫哂你!

佢個ass好污joe....試完真係鳩撚屎

your ass is free, why not?
逢星期日...糕-糕-糕.

DZ101 is only ok street maa!  Let me try try this Sunday laa!
古惑強 發表於 2010-7-23 10:15

you need to try my ass???

上落山都試過.一樣係推。。。你意意思係乜嘢打柴?

回復 71# 陳水扁

會吾會打左柴你吾知?

DZ101 is only ok street tyre maa, not real high performance tyre!  Let me try try this Sunday laa!

回復 71# 陳水扁

What was the condition when you pushed it out? down hill or going up hill?

唔該哂隊長

逢星期日...糕-糕-糕.