返回列表 發帖
不過一齊玩touring car又好喎.
Simon 發表於 2011-4-17 15:30

好喎........有TT DTM 就好喇.......

我睇中左架 911 Gt3 同 Z4 Coupe DTM喎,..............

我已經係屋企玩左陣drift...... 好開心.....!!

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

尋日買既 Charger 充唔到電 + 開過, tomolo 去小小伯佢先再+錢換第2個

回復 66# 佐治仔

唔該唔該 早餐+早餐

回復 76# 佐治仔

有冇多一個?

有既要多個 plz

回復 78# 佐治仔

點勁好多法?

回復 66# 佐治仔

係咪加 30 有個 12V 5A 火牛? 同我加一個呀.....thx le

回復 86# 佐治仔

架 Lunch Box 有排玩....... 個個Week 玩!!!

佐治佐治, 記住同我加個 12V5A 牛牛呀.... thx thx......

我有隻"手提撻車" 可以一路玩一路充電 hehe

http://hk.f1.page.auctions.yahoo ... 39590?u=china_model  
http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1126444425

鋰電得唔得?

Fiat racing team

呢個版用左2日就過百回覆,勁!

- 發送自我的 iPhone 大板凳應用

我架車既車速只可以做 Safety Car..............

22/4
(星期五)
早 上 有 薄 霧 。 稍 後 有 雨 , 可 能 有 雷 暴 。

Ray:今晚係咪試車?
佐治仔 發表於 2011-4-20 13:06

邊度?? 攞Charger le........

訂左 金迪 7,4V 5200mah 40C 盒裝鋰電, $270, GT3B $280

回復 144# 佐治仔

謝謝你呀.................... 買左個 GT3B 喇...... 星期日整上架 Lunch Box 度用!!!!

ZAC:差機已買
佐治仔 發表於 2011-4-21 10:41

鋰電已到!!!

賣俾我個叔叔好Pro, 都唔知佢講咩.........