返回列表 發帖

改裝...

原裝避震真係無料到,都係換番四條攪牙好D...
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

tire look like 595RSR...haha
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

用幾多度油@F &  R?

原裝避震真係無料到,都係換番四條攪牙好D...
ka716 發表於 2011-4-20 18:29

幾時 full option?

I want this tyre..
逢星期日...糕-糕-糕.

回復 3# romeochris

無嘢想改啦回復 4# AbarthJoe

I screwed up my spoiler.  Might go and pick up an alloy one today.

換tyre 洗唔洗要內膽架?

我真背喇! 乜d車仔胎有內膽架?

我真背喇! 乜d車仔胎有內膽架?
古惑強 發表於 2011-4-21 09:02

我見到有d咩海棉內膽.......... 都唔知咩野....

回復 1# ka716

完成啦

各位大佬,可唔可以影張相比我,睇下Receiver , ESC, 用D電線點走,因為驚hi到條皮帶

請問用膠呔同綿呔有咩分別?

又一燒錢活動,我都係揾返架陳年半越野車出黎親吓就算喇!

古惑強 發表於 2011-4-21 11:32

所以我嗰日冇落去旺角。

古惑強 發表於 2011-4-21 11:32

rally車有rally車既樂趣

其實燒極都係2-3千, 2條 AD08 都唔止啦

其實燒極都係2-3千, 2條 AD08 都唔止啦
greenbug 發表於 2011-4-21 11:51

無錯!

所以我嗰日冇落去旺角。
peterkoon 發表於 2011-4-21 11:43

仆街啦! 我夠諗住避開旺角,之所以陪個朋友落胎鋪換胎,個朋友使咗三千八蚊買車胎,返而我做陪客既就趺咗成五千個大洋!

所以話呢,冇事冇幹真係唔好落鈴鋪,冇好收場!

回復 22# 古惑強

同意.....我都中左招...... 睇2手Breyton, 點知俾人道左第2D............