返回列表 發帖

4/24 Night Race 22:00

橫洲工業村停車場.....宏利街2號(特佳機械旁邊停車場)

元朗公路 ( 元朗西,天水圍東出口) >朗天路行中線 (上橋即出左邊路口 , 一落橋即Cut出左線直去朗屏路)>經朗屏村一直行到尾>福喜街右轉 >一直行福喜街,轉完隻右彎直去到尾左轉>再轉完隻右灣就見到....
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

等我帶張摺枱同55Ah水電去
逢星期日...糕-糕-糕.

gogogo

gogogogogogogogo

生力啤對面巴士站?

Go! Go! Go!

又一古董

You guys have fun.

今晚三冇玩唔到........

- 發送自我的 iPhone 大板凳應用

整好晒啦,不過無時間來

回復 5# romeochris

唔係舊時個度.....轉左好幾年....依加果度塊地靚好多....

整好晒啦,不過無時間來
bobby 發表於 2011-4-24 19:12

好靚仔既殺姑拉 S 喎.  換埋鈴, 唔同晒.

Ready to test run!

今晚好好玩呀. 唔掂, 明早要休息...好攰.
有以下發現.
3pack電玩到3個鐘.
海綿呔, 橫洲表現ok控制到, 仲未蝕.
水電, 用4.5A义, 70分鐘义滿.
要買路碟, 簡單圈起碼30隻.
9turn摩打好好抽, 有turbo咁.
逢星期日...糕-糕-糕.

好得正

今晚好正...5.5T motor 好很快......
LiPo電起碼快NI-MH電30%好爆...

我要提高我d車既穩定性