返回列表 發帖
佢唔好買住
如果唔係我地又會跟佢買架啦
其實最快買果個可能係你 ...
佐治仔 發表於 2011-5-31 13:56

你架TA05都差唔多要...

你架TA05都差唔多要...
flywing 發表於 2011-5-31 14:15

所以我咪驚你地換
我又忍唔住要換囉

我個fd響萬里買 , 不過佢都係話Andy度最平(食粥)....但我始終都係想你試下我幫你Set 左幾日 , 之後又放飛機既TT01先......

算吧喇...男人變咗心係唔會返轉頭架
我個fd響萬里買 , 不過佢都係話Andy度最平(食粥)....但我始終都係想你試下我幫你Set 左幾日 , 之後又放飛機 ...
raypoon 發表於 2011-5-31 15:09

我個fd響萬里買 , 不過佢都係話Andy度最平(食粥)....但我始終都係想你試下我幫你Set 左幾日 , 之後又放飛機 ...

你既堅持係唔夠首領既堅持架啦
算把啦

Ray, 架TT01係一定要存在, 因為佢係一個測試平台, 一定要同架未來無敵頂級車做比較.
所以, 今星期五真係要go go go 測試TT01. 練習自己都好.
逢星期日...糕-糕-糕.

愈刁鑽就愈有趣...

22/F 都有.
http://bbs.rc-evo.com/forum.php? ... &extra=page%3D1

回復 49# AbarthJoe

PM ed to 22/F owner ......Out of stock !!

回復 50# raypoon

咁鬼好賣???

X ray

回復 49# AbarthJoe

PM ed to 22/F owner ......Out of stock !!

Boss of 22/f so nice n pro

- 發送自我的 iPhone 大板凳應用

回復 53# Simon

Xray 毒已中....

果份Gear chart table, 第二頁的quick reference真係勁呀.

回復 55# Simon

依頁真係堅......

rc evo剛剛有人post左出黎

最影響推頭同甩尾, priority number 1係頭尾anti roll bar.

連roll centre都有得校.
簡直用晒我汽車工程嘅知識.

不妨睇埋點樣用 set 車尺黎 set 車
http://www.hudy.net/xhudy/produc ... 62&kategoria=64