返回列表 發帖
唔好急唔好急唔好急唔好急
逢星期日...糕-糕-糕.

呢位Ching玩T3 2011車重只係1086g?!

你既大計要包括買埋呢個磅

好想快D試到佢.
見到有RC Evo入面有D Ching改車, 好似好多野, 但又未體驗到, 好周身唔自在咁. 想進入呢個新國度., 想跟住個黑影, 知入面係D咩....
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

好想快D試到佢.
見到有RC Evo入面有D Ching改車, 好似好多野, 但又未體驗到, 好周身唔自在咁. 想進入呢個新 ...
Simon 發表於 2011-6-12 15:15

我要沖線

最新預算...如果要終極玩一下 咁樣budget 又如何?
X-ray T3 2011spec HK$3,200.00
X-ray T3 2011 金屬避震 HK$700.00
4PL控 HK$ 1,350.00
快servo HK$ 380.00
好盈120A ESC + Team Power 7.5T Motor +progam card HK$1,300.00(記得落turbo)
雜廠6000MA 50C LiPo x4  HK$1,200.00
Team Power 軚 x 2 HK$300.000
殼HK$ 250.00
**電子磅 x 4 HK$440.00**
好似 total $8,XXX.OO已經非常勁

隻Xcore servo 唔係太好.....有微震

以上既野其實係必須
唔可以無

另外加多HK$3,000.00 hudy setup kit

好彩我隻無事...
隻Xcore servo 唔係太好.....有微震
raypoon 發表於 2011-6-13 15:48

另外加多HK$3,000.00 hudy setup kit
ka716 發表於 2011-6-13 16:19

另外加多HK$1,800.00 hudy tool kit

再另加 $3000 買後備Parts

你地想嚇死首領呀?

我地Test緊佢既堅持!!!

雜廠6000MA 50C LiPo - 不能接受

雜廠6000MA 50C LiPo - 不能接受
flywing 發表於 2011-6-13 16:48

橫掂都係
買sliverpack la

sliverpack

SliverPack For sure.... 你睇下我架 Chicken Run..... 食左SliverPack先係咁!!

SliverPack 咩來頭?  毒下大家丫唔該