返回列表 發帖
本月之星.
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
逢星期日...糕-糕-糕.

你d效率都好高吓喎...

買啦買啦!!!

買左啦 , 應該唔洗一個月又會爆呔 , 懷防盜.....過多兩個用又罧偈 , 又掃波箱

買左啦 , 應該唔洗一個月又會爆呔 , 懷防盜.....過多兩個用又罧偈 , 又掃波箱 ...
raypoon 發表於 2010-7-21 20:01

要有蟻竇黃蜂竇.隊完車頭再隊車尾.吸埋4仲得.再唔係一星期內俾人偷埋...

本月之星.
Simon 發表於 2010-7-21 19:26

金鐘喎, Audi sales 大本營.  上次, 泊車, 比佢地架 R8 嚇親.

新車好似$360000

架嘢真係好鬼靚仔喎 !

Punto GT 陰魂不散!佢問你做乜送佢去錦田!

Nice! Hope it won't cost much to maintain...

Punto GT 陰魂不散!佢問你做乜送佢去錦田!
古惑強 發表於 2010-7-21 21:11

劏左咩? 唔係賣左比人咩?

一賣走, 第一個星期就大撞, 即劏.

據聞係全記$2500收咗,唔係劏房

回復 36# 陳水扁

Wei, welcome to the 4WD group, congrad.

恭喜恭喜!

公起公起.

請問有咩 project 呀?

我估佢個project目標好明確.
如何用最少金錢令S3行最多咪.

225ps, quattro, 4 cylinders 20v, turbo, 1.8L, 0-100 6.6s, 1423kg, 6 speed manual, F & R 225/45R17, 前:麥花臣, 尾:多連桿.

我估佢個project目標好明確.
如何用最少金錢令S3行最多咪.
Simon 發表於 2010-7-21 22:46

醒目