返回列表 發帖
齊晒.
Simon 發表於 2010-7-23 01:14

呢個早餐抵請!!!錫哂你!

佢個ass好污joe....試完真係鳩撚屎
raypoon 發表於 2010-7-23 10:58

你個ass好乾淨架?唔疴屎架?咁你d屎响邊度排放?用口???

小那巴!!!返咗工點答你呀粉皮???收咗車啦...仲碌埋落山啦!!!!!!
陳水扁 發表於 2010-7-23 00:42

有智能電話加痳,正一死蠢! 有錢玩高性能跑車,又唔捨得買電話!

話你懵强真係冇錯.成九日七卵懵懵.....第一:我鍾意車唔鍾意電話,咁咪用哂d港幣買車唔買電話囉....第二:我用哂d港幣嚟買車咁咪冇錢買電話囉....第三:我電話都唔捨得買. 電話上網月費咁貴,更加唔捨得俾啦...明唔明呀聰明人????你打懵仔針打懵咗你呀?食多d聰明豆會聰明d架!!!不如你改名叫七懵强啦!!

換呔啦.....唔該

09年呔咁快換?
dm6738 發表於 2010-7-24 09:35

咁你認為幾時換會比較好D。
其實我都唔係好熟車呔野。
請多多指教

邊仲有錢...

09年呔咁快換?
dm6738 發表於 2010-7-24 09:35

係呀係呀, 要點樣先換架.....我都想知呀 C hing ....THX!

係唔係好似D 紅酒感架.....09年果年D像膠品質好D , 所以唔洗禁快換.....我咩都唔識架 , 我淨係識點開心舞 , 我淨係識依D架炸.....
http://www.youtube.com/watch?v=i1cFFIZ-dk0

硬膠化換, 行到無乜紋換, 屎忽痕換, 錢多又可以換
我都唔多識架, 我估唔係經常皮的話大約可以頂到兩三年既
不過我人窮志短見識少je, 可能有人一日一套都唔奇, 比得起有咩所謂
dm6738 發表於 2010-7-24 21:13

又幾啱咁喎.  乜你成日大皮架?  咁你幾耐換一套呀?

都真係見識少,人家入一入pit都換一套啦!仲要換完都無乜紋..

幫會仔買到架好車, 我都好有滿足感. Jack, 你D貨色真堅挺.
逢星期日...糕-糕-糕.

Very nice car.

Good car, a very nice purchase!

Organ Wei, you had been very lucky, as there were at least 2 other club members queuing up behind you with great interest for this car!

回復 101# Simon

Thanks for all club members support.
Personally, I feel Audi has very strong passion on performance among other German brands, simillar to Alfa, Lancia, Fiat, etc, in Italy selections.

硬膠化換, 行到無乜紋換, 屎忽痕換, 錢多又可以換
我都唔多識架, 我估唔係經常皮的話大約可以頂到兩三年既
...
dm6738 發表於 2010-7-24 21:13

聽講Bridgestone D 呔 耐用好多,唔知係唔係呢?
我見佢地有隻Sports Tourer MY-01 好似幾好咁,呔鋪重話價錢一D都唔貴,攪到我都想試下用。
我而家用緊個隻Dunlop Z1 * 真係麻麻地,唔夠一年已經唔咬地。所以話Dunlop 此終都係無Bridgestone 咁好。

回復 106# bobby

My-01 你當 dz101 好喇....

打去Audi問過. 車身有10年保用, 約緊時間check, 睇吓揼唔揼到佢先...

石橋真係幾耐用, 劈住都有兩三萬km用.
上次mr2 套AD07都ok,三萬km.

MY01係泰仔造, 唔好當佢日本石橋.