返回列表 發帖
dz101  <<< 你上大山就知.............

Z1*係半R呔同經濟耐用型行街呔MY-01既取向都唔同, 所以比較唔到
dm6738 發表於 2010-7-26 14:34

原來係咁......
其實我都就尼要換呔,比你地講完之後,我而都心大心細,唔知換咪野呔好。
dm7638 ,你有無好無好介紹呀!

回復 108# 陳水扁

既然師兄覺得自已架車又爛又慢....咁點解唔幫佢揾個另一頭好人家收留佢呢?   勉強無幸福架...
我自己架爛車就換左dunlop dz101無耐, 因為205/60R15無咩選擇, 架車又已經夠晒慢, 再換大腳真係行唔郁
...
dm6738 發表於 2010-7-26 18:18

既然師兄覺得自已架車又爛又慢....咁點解唔幫佢揾個另一頭好人家收留佢呢?   勉強無幸福架... ...
ka716 發表於 2010-7-27 12:23

咁我又唔覺得佢架車好差wo..起碼架車夠耐用,而且副引擎又係大路的2000cc 款色,零件又平,維修又容易,最好地方,就係佢無turbo ,引擎倉溫度唔會大高 ,使到冷氣同引擎的壽命可以大大提升。另外,由於無turbo 的關系,架車想快都快唔到,所以可以省番好多改裝的費用。所以我覺得好實用lo,
如果我係車主一定會keep 住佢,唔會換車。不過如真係壞到整唔到就無辦法啦。

如果我係車主一定會keep 住佢,唔會換車。不過如真係壞到整唔到就無辦法啦。

其實都冇問題丫,買過架低咪既8v Golf又用多佢十年八載包有著數!

其實都冇問題丫,買過架低咪既8v Golf又用多佢十年八載包有著數!
古惑強 發表於 2010-7-27 20:06

完全同意!咁實用同可靠的車,應該要keep 住用落去,起碼自已都會用得安心D

仆街!!!揸揸吓車响籠入面索到電油味....

回復 122# 陳水扁

Fire ~~~~ 小心D, Check 下好喎

你又去買鬼油?

鬼油只係俾脚車食, 仲係幾日前嘅事, 應該唔關事...夜媽媽乜都睇唔到, 聽日先慢慢揾....

買左滅火筒未呀? 買左就記得放係車尾箱啦.

仆街仔....講到咁好又唔見你買番...
完全同意!咁實用同可靠的車,應該要keep 住用落去,起碼自已都會用得安心D ...
bobby 發表於 2010-7-27 20:47

仆街仔....講到咁好又唔見你買番...
ka716 發表於 2010-7-29 15:31

上手keep 左十年先賣車真係好難呀,我覺得佢架車算係筍盤尼ca la,比我見到一定會考慮!!!!!!!!

四圍摷都揾唔到電油味來源...跟住想拆個頭碌整d嘢. 發覺唔見咗粒呤鎖. 反轉間屋都唔見. 最後响右尾碌個碌cap入面揾番. 有人都冇我咁on9

由着燈打爆油缸...中石化平$1.7折實$700. 都幾開胃

回復 130# 陳水扁

For my IS is 900.

咁又係喎..十卜十卜
上手keep 左十年先賣車真係好難呀,我覺得佢架車算係筍盤尼ca la,比我見到一定會考慮!!!!!!!! ...
bobby 發表於 2010-7-29 15:50

算平喇....大馬力四驅車話慳油你都唔信啦
由着燈打爆油缸...中石化平$1.7折實$700. 都幾開胃
陳水扁 發表於 2010-7-29 18:02

bobby同我講佢行5毫