返回列表 發帖

大婆等_咁等....等.....等.....等.....等.....等等......等等等.等.等.等.等.....等.等.等.等

要搵定阿良裝修...
Simon 發表於 2010-7-18 23:15

裝個按摩浴缸响後坐

你d效率都好高吓喎...

買左啦 , 應該唔洗一個月又會爆呔 , 懷防盜.....過多兩個用又罧偈 , 又掃波箱 ...
raypoon 發表於 2010-7-21 20:01

要有蟻竇黃蜂竇.隊完車頭再隊車尾.吸埋4仲得.再唔係一星期內俾人偷埋...

據聞係全記$2500收咗,唔係劏房

我估佢個project目標好明確.
如何用最少金錢令S3行最多咪.
Simon 發表於 2010-7-21 22:46

醒目

不過遺憾係始終都揸唔到S2000...

225ps, quattro, 4 cylinders 20v, turbo, 1.8L, 0-100 6.6s, 1423kg, 6 speed manual, F & R 225/45R17,  ...
Simon 發表於 2010-7-21 22:52
乜呢架嘢噸半架???睇唔出...

無啦啦多個契弟
peterkoon 發表於 2010-7-21 23:40

大佬....以後多多關照...睇住細佬呀!!!!

快怡保做3保...$25xx....出乎意外咁平.之前都報我$3300.正又慳幾舊水.夠食幾餐

P.K.偉,答我呀!
古惑強 發表於 2010-7-22 15:31

小那巴!!!返咗工點答你呀粉皮???收咗車啦...仲碌埋落山啦!!!!!!

$90000 全保$2250 免費換頭玻璃...40%NCB $1700....我妖吖...以為撈嘢添

黑雨時降雨量最大集中於錦田一帶, 仲有新界北水浸警告, 再有山泥傾瀉警告...
阿胃, 你驚唔驚一出門口架車已 ...
Simon 發表於 2010-7-22 18:45

閘住反彈去錦繡

收工大山走, 地濕濕, 試吓大手扭入彎, 即刻推咗份頭過對面, 個屎忽跟住就了咗兩嘢, 原來個ESP未着, 着咗再試, 好似好些少, 再攞大手d, 都係推咗過對面, feel唔到4驅嘅感覺...

着唔着都係推....

BOBBY!!!借份menu我影印得嘛?冇menu跟俾我...

唔該哂隊長

上落山都試過.一樣係推。。。你意意思係乜嘢打柴?